On kieltämättä TAAS jäänyt hieman tämä blogi..
Oltiin 12 päivää lomalla teneriffalla, ja koirat on ollut sen aikaa sukulaisilla hoidossa. Palattuamme 2 päivää sitten takaisin, tytöt näytti niin erillaisilta :). Betsy ei ollut syönyt juuri mitään, raukka nyt aivan toivottoman laiha, vaikka ei se näytä ainakaan sitä itseään haittaavan :D Caralla on todella tuuheat ja pitkät karvat, jotka ovat pystyssä ja tyttö on todella lihavan näköinen, vaikkei sitä ole. Toivottavasti karvat tasaantuu, niin ei ihmiset kaduilla kauhistele, että miten lihava koira :D.
Ja nyt Betsy raukka menee ihan sekaisin, jos on lähdössä johonkin. Se kulkee koko ajan perässäni, ihan minne menenkin ja kun lähin kouluun tyttö raukka alko heti haukkumaan oven takana. Pelkää että se jätetään uudestaan 12 päiväksi yksin (sukulaisten luo).

Treenattiin sitten eilen.
Betsyn kanssa aivan mahtavaa! Kaikki oli liiankin helppoa, ihan joka ikinen avoimen luokan liike + liikkeestä istuminen, menivät ihan täydellisesti! Ainut, että liikkeestä seisomisessa siirsi etujalkojaan hieman, kun menin taakse. Ja meidän ainainen vihollinen, nouto, meni ihan täydellisesti! Hyvä vauhti, ei hypännyt kapulan päälle, hyvä vauhti takaisin luokse ja eteen istumaan. Pakko vielä sanoa, että olin tytöstä niiiin ylpeä, että meinasi melkein itku tulla ;) Yllätti kyllä ihan täysin.

Caralla myös mahtava vire, seuraaminen oli ihan täydellistä. Muut ALO luokan liikkeet sitten meni miten meni, mutta suurin osa hyvin. Ehkä pikkuhiljaa tuonkin kanssa kisoihin.. Tosin luulen että Cara toisten koirien seurassa menee ihan lukkoon.. Täytyy mennä toko kurssille ja sitten myöhemmin miettiä noita kisoja. 

Nyt ei ole mitään kisoja tulossa. Betsyllä huhtikuussa toko kisat ja Cara ehkä näyttelyyn toukokuussa. Pitää Betsylle löytää se BH-koe, että saataisiin sekin purkkiin.