Olin Betsyn kanssa Ilonalla & Helvillä yötä. Eilen ei treenattu mitään ihmeellistä, tänään otettiin viestiä.
Viestimatka oli vajaa 400 metriä ja jälkiosuus vähän yli 100 metriä. Betsy juoksi mahtavasti, ei missään kohtaa mitään ongelmaa. Jopa jälkiosuus meni todella hyvin! Eli tyttö juoksi yhteensä lähes 900 metriä, reippaasti pisin matka mitä ollaan ikinä otettu. Mami on ylpeä ;)
Viestin jälkeen Betsy olikin vaihtanut värinsä valkoisesta likaisen ruskeaan. Ulkona oli kaikki lähes kaikki lumet sulanut ja jokapaikassa ihan märkää. Mutta eipä se meiän menoa haitannut :)
Kotona pihalla otettiin vielä vähän AVO luokan liikkeitä (seuraamista, luoksetuloa, noutoa) ja kaikki meni hyvin :)) Seuraamisessa hieman edistää, mutta ei paljoa (tai ainakaan niin paljoa, että se haittaisi). Nouto on vieläkin loistava ja luoksetulon pysäytyskin alkoi toimia, kun tajusin käskeä käsimerkillä.
Nyt sitten Betsy, varmaan ensimmäisiä kertoja elämässään, on oikeasti väsynyt! On se aika kummallista, kun normaalisti tuo sählää puolelta toiselle hullun lailla. Nyt vaan se pieni makaa sohvalla ja nukkuu :)) 

Otin jopa itse itseäni niskasta kiinni ja laitoin ylös BH-kokeita, toko- ja agikisoja. Katellaan, soitellaan ja lähetellään viestiä noihin, että onko tilaa ja yritetään nyt jotain saada aikaiseksi :D Hiiden haukkuihinkin pitäis ilmottautua, että saatais treenata tota PK-tottis puolta - se kun on ihan hukassa meillä vielä.
Ja huomasin vielä, että tässähän on melkein tasan vuosi mennyt siitä, kun aloin kirjottamaan tähän blogiin :) !