Nyt on taas mennyt aivan liian kauan aikaa viime kirjoituksesta! Pitää ottaa niskasta kiinni!

Mutta Cara siis oli siellä tampereen näyttelyssä ja JUN-EH sieltä sitten tuli, mutta myös luokkavoitto. Mutta oli siellä tiukka tuomarikin ;)

Caralla on 5 päivän päästä helsingin näyttely ja syntymäpäivät (vietetään niitä sitten kunnolla sunnuntaina). Helsinkiin on tulossa vain 6 koiraa, eli 5 Caran lisäksi. Olen tyytyväinen jos kakara saa ERI:n. Sitten seuraavanäyttely onkin 5 viikon päästä Rovaniemen juhannusnäyttely jonne Betsykin on tulossa. Sen jälkeen ei Caralla ole muita näyttelyitä tänä vuona kuin messukeskus, jonne Betsy ei luultavasti lähde. Mutta Betsy lähtee sitten (ehkä) helsinkiin 29.7 eli syntymäpäivänään.

Toko menee todella hyvin. Alan nyt katsella kisoja, minne voisi Betsyn ilmottaa. Betsy osaa kaiken todella hyvin, paitsi liikkeestä seisominen on vielä vähän niin ja näin, mutta kyllä sekin toimii. Caran kanssa pitäisi päästä kokeilemaan sitä kunnon hyppyestettä, meillä on vain sellainen söherrys joka ei muistútta estettä millään lailla, paitsi, että siitä hypätään yli (Betsyhän on jo aiemmin oppinut kunnon toko esteen yli hypyn) . Agilitykin on mennyt ihan hyvin, ei vain vielä ole päästy kaikkia esteitä kokeilemaan, koska ne ovat vielä maneesilla. Ja mehän ei enää kuuluta VEKORA:an, joten pitäisi kai liittyä siihen Hiiden Haukkuihin, jos sielä vaikka saisi ammattitaitoista opetusta.

Kirjottelen, jos muistan, taas 5-6 päivän päästä ;D