Tänää taas vähän tokoiltiin.
Cara seuraa hyvin, käännöksetkin alkaa jo toimimaan. Luoksetulo on vähän hidas, mutta eiköhän siihenkin pian vauhtia saada. Lisäksi Cara varastaa/ennakoi luoksetulo käskyä. Eli lähtee liian aikaisin paikalta. Yleensä koiran takaisin palauttaminen ja tiukka "paikka" käsky on tepsinyt. Toivotaan, että tuo nyt loppuisi.Paikalla oloa en ottanut ollenkaan, mutta se on ollut aiemmin hyvä, tosin melko ryhitön. Liikkeestä seisominen on taas jälleen kerran ihan hukassa. Cara oppii sen, mutta sitten jostain syystä unohtaa, oppii ja unohtaa taas. Pitää taas aloittaa alusta.. Liikkeestä maahan meno on hyvä. Vapaahyppy ei ole kauhean hyvä, mutta on kiva katsoa kuinka innoissaan Cara sen suorittaa. Hirveä hyppy suoraan ylöspäin esteen yli juuri ja juuri. Sen jälkeen koira kääntyy ja laittaa päänsä esteen toiselle puolelle (eli nojaa esteeseen päällään, seisoo siis koko ajan). Eli tavallaan koira tekees en oikein, mutta kuitenkin väärin ;) Pitää alkaa sitäkin treenaamaan.

Betsyn kanssa ollaan kontaktia seuraamisessa treenattu kovasti. Nyt menee jo todella hyvin. Vielä kuitenkin yritän saada sitä paremmaksi. Luoksetulo on nopea ja muutenkin hyvä. Liikkeestä seisominen on taas vähän hidasta (mikä koiria vaivaa??). Ärsyttävää, nyt on molemmilla koirilla liikkeestä seisominen ihan hukassa. Kai ton nyt pian kuntoon saa. Toivottavasti.. Liikkeestä maahan meno on myös melko hidas. Nopeampi tosin kuin seisominen. Vapaahyppy on hyvä muuten, mutta tänään Betsy tarvisti 2-3 käskyä ennen kuin hyppäsi.
Taisi olla tänään vähän huono päivä. Toivottavasti nuo nyt saa korjattua.

Toissapäivänä (?) Oltiin Ilonan ja Helvin kanssa agilityradalla. Tai siis Betsy jäi kotiin ja Cara oli mukana. Caralla on ihan liikaa vauhtia. Se juoksee radalla eteenpäin vähän miten sattuu. Kyllä se vähän ohjaajaakin kuuntelee, mutta todellakin vähän. Alussa Cara varasti joka kerta kun lhdettiin, mutta sitten laitoin sen alussa maahan ja koira ei varastanut enää yhtään. Kyllä tuosta varmaan jonkinnäköinen agilitykoira tulee jos ohjaajalla kestää kärsivällisyys.
Loppujen lopuksi ei sattunut mitään muuta kuin kynsi taittui ja vuosi paljon verta, sekä olin ihan naarmuilla kun Cara oil hyppinyt vasten, mutta kuitenkin onnellinen siitä että Cara oli oppinut edes jotain :D 

Huomenna onkin sitten Betsukka-pullero-pallero-pikkusen synttärit. Betsy täyttää jo 3v!! Se on niin iso jo <3