Oltiin eilen Hiiden Haukkujen toko-kurssilla. Se oli siis sellainen kurssi, et saatiin käydä kokeilemassa, minkälaista on Hiiden Haukuissa tms. No tietenkin meiät ohjattiin jollekkin vapaalle toko kurssille (jos sen nyt niin voi sanoa), eli siis kurssi oli ilmeisesti ilmainen ja suurin osa kurssin jäsenistä oli porukkaa, joka ei tiennyt mitä tarkoittaa seuraaminen, paikallaolo yms. No Caralle tää oli ihan hyvä kurssi - siis ei nyt osaamistason takia, vaan sen takia, että sai tottua olemaan muitten koirien kanssa. Lähinnä tuolla touhuttiin ihan omatoimisesti.
Oli se kyllä aika huvittavaa, että me Betsyn kanssa, kaikki AVO luokan liikkeet hallinnassa, mentiin tuonne ;) Yksinäni siellä tein AVO luokan liikkeitä ja porukka tuijottaa silmät pyöreinä, onneks ei sentään päästäny koiriaan vapaaksi, kun yrittivät vähän samaa tehdä ja itellä oli Betsy aika paljon vapaana.
Ihan kivaa oli Betsyn kanssa treenata, vaikka ei mitään opetusta saatukkaan, mutta tuo nyt olikin täysin kokeilukerta. Tänään lähtee jäsenhakemukset ja ilmottaudutaan toko ja PK-toko kursseille Betsyn kanssa, Cara ilmeisesti jatkaa tuota samaa kurssia, ihan vain jotta tottuu tekemään hommia toisten koirien seurassa. Nyt tyttö lähinnä tuijotti äitiä silmät pyöreinä, toisista koirista ei välittänyt juurikaan, mutta ei kyllä kauheasti keskittynytkään (Cara oli siis kurssilla pikkusiskoni kanssa).
Mutta Hiiden Haukuissa tullaan jatkossa treenaamaan.