Eli käväistiin Caran kanssa Vantaalla 1.9 lauantaina. Sää oli ihan mukava, hieman kylmä, mutta aurinko paistoi koko ajan.
Cara oli upean näköinen pesun jälkeen. Tuloksena tuli JUN-EH, JUK2.

Arvostelu:
Oikeanlainen pää. Hyvä rungon täytelaisyys, oikea tyyppi. Päässät hyvät korvat. Oikea ylä ja alalinja, hieman lyhyt ?(ei saa selvää). Hieman hyppivät liikkeet. Hieman epävakaa ylälinja. Hyvä karvan laatu.

Ihan hyvä arvostelu tosin ihmettelen tuota: "oikea ylälinja" ja myöhemmin lukee "hieman epävakaa ylälinja". Eli kumpi se nyt on. Lisäksi tuomari ei edes kokeillut Caran selkää, koetteli vain etuosan ja takaosan, joten on varmaan vähän vaikea sanoa mitään selästä. Tottakai se näyttää epävakaalta kun Caralla on niin paljon karvaa selässä... Videolta katsoin, että Cara ei ole ikinä liikkunut ja esiintynyt niin varmasti ja hyvin, miten lauantaina meni. Hyppivät liikkeet? Videolta katsottuna Caralla oli hieman lyhyet askelet, mutta hyppivät?? Ei ei.. Tuomari taisi sokaistua auringon valosta :D Muuten olen tyttöön todella tyytyväinen. Varma ja todella kaunis esiintyminen, todella ylpeä olen. Luokan ensimmäinen koira sai ERI:n ja 3 sai EH:n. Luokassa oli siis 3 koiraa :)