Kävelin Betsyn kanssa futistreeneihin (kun en itse saanut osallistua), tarkoitus oli hieman treenata häiriön alla, mutta pallot taitavat olla hieman liikaa tälle tytölle :) No loppujen lopuksi otettiin hieman seuraamista mikä meni kohtalaisen hyvin alku sähläämisen jälkeen. Otettiin melko pitkä paikalla olo ja koira pysyi hyvin lukuunottamatta jatkuvaa piippausta ja välillä kuului joku kovempi "kiljaisu" jos joku potkaisi pallon melko lähelle. Raukka niin rakastaa pelata jalkapalloa ;)
Mutta siis, kun tämä nyt ei ihan täydellisesti sujunut, niin siirryttiin agility radalle (on ihan futiskentän vieressä) ja otettiin hieman hyppy treenia ja rata. Radalla oli ensin hyppy jonka meni hyvin seuraavaksi puomille - otti hyvin loppukontaktin alkukontakti meni vähän "vahingossa". Siitä renkalle ja tiukka käännös vasemmalle, hyppy. Siitä loiva käännös toiselle hypylle ja siitä kepit. Hienosti meni vaikka yleensä on ollut ongelmana kepeille meno liian nopean vauhdin takia. No tämän jälkeen aa, josta hypylle ja siinä se rata sitten olikin :) OIKEIN ylpeä olen Betsystä, loistava lapsi! ;) Hypyt olivat korkeita, mutta selviytyi niistä loistavasti, kun ongelma meillä on ollut rimojen tippuminen. Nyt ei tippunut yhtään rimaa tai mitään, täysin 0 rata omilla silmillä katsottuna :)
No äiti tuli autolla ja toi Caran agilityradalle (ja kotiin kävelimis kaveriksi), vein Betsyn äitille ja otin Caran. Agilitystä ei tullut oikein mitään. Tyttö juoksi koko ajan puomille ja alas, puomille ja alas.. Ainakin otti joka kerta kontaktit vaikka olinkin ihan toisella puolella rataa. Rataa en voinut ottaa, Caralla oli ihan liikaa energiaa. Otettiin aa, joka meni hyvin ja hirveällä vauhdilla, rengas, ekalla kerralla ohi, tokalla kerralla läpi. Pari hyppyä, hyppäsi toista päin ja toisen yli.
Kaikenkaikkiaan meni ihan överiksi Caran kanssa, mutta Betsyyn olen todella tyytyväinen. Jatkossa pitää Cara ilmeisesti väsyttää ennen agi radalle menoa ;)

Me ei nyt sitten päästy toko kisoihin 22.9. Ärsyttävää, mutta minkäs sille mahtaa. Mennään sitten lokakuussa, jolloin alokasluokan liikeet on jo suoraan sanottuna tylsiä. Täytyy alkaa treenaamaan varmaan AVO ja VOI luokan liikkeit'ä enemmän.