Otettiin viestiharkka.
Betsyn kanssa otettiin ensin pari lyhyttä viestiä metsässä ja lopuksi vielä yksi hieman pitempi. Juoksi hyvin, mutta vauhtia voisi olla enemmänkin. Jatketaan Betsyn kanssa varmaan jatkossa ihan näitä lyhyitä.

Ja Caran kanssa otettiin myös viestiä, mitä ei olla ennen kokeiltu. Tyttö tajusi heti idean! Hirveätä vauhtia juoksi avoimessa maastossa, näköyhteydellä. Otettiin sitten vielä yksi lyhyt metsässä. Juoksi hyvin, ei täydellä vauhdilla, mutta tarpeeksi lujaa.

Betsyn kanssa ollaan hieman treenattu esineruutua. Hyvin nousee tavarat, mutta eksyy vielä melko usein alueen ulkopuolelle. Vinkkejä tähän?

Ollaan jonku verran treenattu toko kisoja varten. Betsy toimii todella hyvin, vaikka seuraamisessa edistääkin aika paljon, silloin kun on oikein innoissaan. BH asioita ollaan myös harjoiteltu. Pitäisi olla kaikki halussa, vaikka seuraaminen on vielä vähän haparointia välillä.
Caran kanssa ollaan myös pikkuhiljaa aloitettu BH kokeeseen harjoittelu. Toko osuus on jotenkuten hallussa, seuraamisen käännöksiä lukuunottamatta. Kaupunki osuus alkaa pikku hiljaa sujumaan. Saa nähdä miten kauan menee että saa tuon kunnolla ohittamaan toiset koirat!