Tein tänään päätöksen, että kijoitan tänne blogiin useammin, että pysyy paremmin itsekkin mukana mitä on milloin treenannut yms. Katotaan nyt kuinka kauan tääki päätös kestää ;)

Tänään oltiin Ilonan ja Helvin kanssa lenkillä, minä ja Betsy siis. Ulkona oli pikku pakkanen, joka tosin jäädytti sormet, mutta muuten kiva sää.
Otetiin metsässä kaksi viestipätkää. Toinen vähän lyhempi, testattiin kuinka hyvin Besty muistaa viesti asiat tauon jälkeen. Hyvin muisti. Odotti hyvin (katsekontakti koko ajan, niin Ilonalle kuin mínullekkin), lähti hyvin (ei mitään epäröintiä), juoksi mahtavaa vauhtia ja loistavasti luokse. Jaksoi hillitä itsensä aina ohjaajan luokse saavuttuaan (normaalisti hyppii ja riehuu innoissaan), mistä mami erittäin iloinen :)).
Toinen viesti oli sitten selvästi pitempi (pisin mitä ikinä ollut). Lähtiessään luotani katsoi kerran taakseen, mutta muuten taas loistavasti. Huomenna taas viestiä ottamaan, yritetään pidentää matkoja pikkuhiljaa.

Myöhemmin päivällä otettiin tokoa Betsyn ja Helvin kanssa. Betsyllä ainut ongelma AVO luokan liikkeissä on luoksetulon pysähdys, joten sitä treenataan nyt enemmän, muuten kaikki suorastaan loistavasti kunnossa :)
Huomenna taas Ilonan ja Helvin kanssa treenaamaan.