Ollaan nyt aika lailla Betsyn kanssa treenattu viestiä, ja hyvin on mennyt. Esineruutuakin ollaan alettu työstämään oikein kunnolla ja hyvin nousee esineet nykyään. BH-koetta varten ollaan treenattu lähinnä kaupunki puolta ja oikein ylpeä saakin tuon käyttäytymisestä olla :)

Ruutua ollaan harjoiteltu myös lähes joka päivä. Ollaan otettu kosketusalustalla ja tänään pienennettiin kosketusalusta 70 sentistä 30 senttiin. Betsy ei ihan täydellisesti asettele tassuja alustan päälle, mutta hakeutuu sen yläpuolelle. Treenataan muutama päivä tuolla 30 sentin alustalla ja sitten otetaan alusta on, alusta ei ole treeniä. Ja lähetysmatkahan meillä on tuo 25 metriä.
Hyppynoutoa ollaan myös uutuuksena alettu treenaamaan, eikä tässä ole mitään ongelmia. Betsy tykkää hypätä ja noutaa joten niitten yhdistäminen ei ole tuonut mitään vaikeuksia.

Pikkusiskoni treenaa nykyään Caran kanssa, mutta lähinnä mun valvonnassa. Itellä ei vaan kertakaikkiaan ole aikaa - eikä välttämättä haluakaan treenata kahta koiraa. Ja lisäksi Cara menee pikkusiskoni kanssa todella hyvin, eli ei siinäkään ole ongelmia. Caran kanssa on nyt alettu työstämään jo AVO luokan liikkeitä ihan tosissaan, ALO luokan liikkeet ovat jo niin hyvin hallussa, ettei niitä viitsi ikuisesti jankata.

Parissa BH-kokeessa ollaan Betsyn kanssa varasijalla, joten katotaan nyt milloin päästään kisoihin.