Eli pihalla treenailtin taas.

Nyt kun vihdoinkin toivuin "kaameasta" 2 päivää kestävästä kuumeesta oli pakko päästä vähän treenimään ;)

Betsy:
Otettiin nouto joka oli niin surkea, että meinasin itkemään ruveta.. No ei nyt sentään. Koira meni hyvi, vähän hitaasti kapulalle ja toi se takaisin huonolla pidolla/ piti kapulaa todella huonosti suussaan,eli joutui pari kertaa kapulan asentoa vaihtamaan. No otin sitten toisen lyhyemmän noudon ja innostin koiraa koko ajan. Tämä menikin sitten jo paljon paremmin.
Liikkeestä istuminen, liikkeestä seisominen ja liikkeestä maahanmenootettiin myös. Seuraamiset olivat vähän innottomia, mutta joka kerralla jäi hyvin ja vielä oikeaan asentoonkin :) Seuraaminenkin alkoi sujua paremmin lyhyillä pätkillä ja runsaalla palkkaamisella.
Muuta ei nyt sitten otettukkaan, kun ruutu merkit hukkasin enkä löytänyt mitään vastaavaa mitä olisi voinut käyttää. Muuten oltaisiin sitäkin treenattu.

Cara:
Ei oikein muuta otettu kuin leikkimistä ja lyhyitä seuraamispätkiä, sekä luoksetulo. Seuraamiset loistavia, mutta ei oikein muuta voinut odottaakkaan, kun seurautin vain pari, kolme askelta ja palkka. Luoksetulossa Cara tuli tuhatta ja sataa luokse vajaa 15 metrin matkan. Hienosti istahti vielä sivullekkin. Näitten jälkeen omistaja meinasi pyörtyä tukkoiseen oloonsa ja lähdettiin sisälle (en taida olla ihan terve vieläkään, mutta oli pakko päästä treenaamaan).

Harmittaa kun tänä vuona ei ole enää mitään BH-kokeita johon me mahduttaisiin/päästäisiin mukaan Betsyn kanssa. Tuo tyttö on nyt niin loistava että. Ensi vuoden alussa sitten. Kunhan nyt ainakin saadaan kyyti 22 pvä toko kisoihin.. Jos ei sinne päästä niin sitten kyllä suutun. Seuraava toko kisa mihin päästäisiin olisi vasta 14.10! Ei me voida niin kauan odottaa! No katotaan nyt...